Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Hamiltona nevpustili na finále Wimbledonu

Hamiltona nevpustili na finále Wimbledonu

Mistr světa se dostavil nevhodně oblečený.

Lewise Hamiltona organizátoři nevpustili do prestižní Královské lóže, nepřišel vhodně oblečený.

Úřadující mistr světa F1 a čerstvý vítěz Velké ceny Velké Británie dostal od organizátorů tenisového turnaje ve Wimbledonu pozvánku do Královské lóže, odkud se měl dívat na finále mužské dvouhry - zápas mezi Rogerem Federerem a Novakem Djokovićem. Společnost by mu dělali Benedict Cumberbatch, Bradley Cooper i Hugh Grant, ale to by se 30letý Lewis Carl Davidson Hamilton nesměl provinit proti kodexu lóže zahrnující oblečení přiměřené významné společenské události.

Dámy se například nesmí dostavit bez klobouku a punčoch, od pánů se vyžaduje sako, kravata a boty. A jak ukazuje fotka zveřejněna Hamiltonem na sociální síti krátce před začátkem zápasu, minimálně jedna věc mu scházela.

Mluvčí potvrdil, že s pozvánkou ale bez vhodného oblečení měl Hamilton pouze dvě možnosti: "Pokud přišel bez obleku, kravaty nebo bot, měl dvě možnosti - odejít nebo si ty věci sehnat."

Hamilton se rozhodl pro první možnost a finálový zápas nakonec neviděl. Zprávu už potvrdil Hamiltonův mluvčí: "Lewis je zklamán, že z důvodu nešťastného nedorozumění ohledně pravidel oblékání na Wimbledonu přišel o finále mužů."

Jen o hodinu starší fotka na Hamiltonově instagramu zachycuje kromě jeho pozvánky do Královské lóže i malého nenápadného průvodce…