Novinky

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

  • 22.03.2024 Good Brown má s McLarenem smlouvu do roku 2030.

Facebook Instagram

Velikáni FORMULE 1

Velikáni FORMULE 1

Čtvrtá kniha Romana Klemma je na světě.

Milí čtenáři, příznivci motorsportu, kamarádi!
Kniha "Velikáni formule 1" je na světě! Trvalo dlouho (na náš vkus až moc dlouho), než spatřila světlo světa, tato již čtvrtá kniha Romana Klemma, tentokráte vytvořená ve spolupráci s Jaroslavem Neubauerem. Podobnými publikacemi se český a slovenský trh příliš nehemží a tak jsme rádi, že můžeme svou troškou přispět zvídavým fandům našeho milovaného sportu.

 

 

 

V knize naleznete podrobné kariéry tří hrdinů našeho mládí, Jackie Stewarta, Alana Jonese a Bruce McLarena. Při putování "po jejich stopách" jsme narazili na mnoho neznámých faktů - v knize jistě najdete nejednu překvapující skutečnost a dozvíte se o mnohých, z dnešního nadhledu logických, ale málo očividných souvislostí. Dík patří zvláště mistru světa roku 1980, Alanovi Jonesovi, který našel čas, aby osobně objasnil některá "bílá místa" jeho sportovní dráhy. Zmíněné tři hlavní kapitoly jsou doplněny kratším povídáním o třiceti dalších osobnostech, které měly na naše tři "hrdiny" zvláštní vliv. Při výběru ilustračních fotografií jsme volili pokud možno "neokoukaný" a doposud málo publikovaný materiál.

V případě úspěchu této knihy bychom rádi připravili její pokračování (druhý díl s dalšími třemi "Velikány"). Už na něm pracujeme - a neradi píšeme do šuplíku…  

Velikáni Formule 1
Roman Klemm a Jaroslav Neubauer
Vydavatelství AROK 2015
Více o knize


Knihu si můžete zakoupit v eshopu:
ProfiKutil.cz

nebo ji seženete také na následujících adresách:
AROK - Bořivojova 45, Praha 3
Corona - Americká 8, Praha 2
Koala - Vinohradská 114, Praha 3
Autosalon Škoda, Auto Jarov - Osiková 2, Praha 3
Obchodní centrum Spektrum Čestlice