Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

McLaren našel náhradu za TAG Heuer

McLaren našel náhradu za TAG Heuer

Jiného švýcarského výrobce hodinek.

Loni se McLarenu rozpadlo dlouholeté partnerství se švýcarským výrobcem luxusních hodinek, společností TAG Heuer. Rozchod přitáhl velkou pozornost médií, protože TAG Heuer z F1 neodešel, pouze se přesunul ke konkurenčnímu Red Bullu, kde své jméno dostal na motory nakupované od automobilky Renault.

Ron Dennis však pro svůj tým ještě před začátkem nové sezóny našel náhradníka, společnost Richard Mille, tedy jiného výrobce luxusních švýcarských hodinek. A co víc, smlouva bude platit 10 let.

Ron Dennis, generální ředitel McLaren Group: "Desetileté partnerství s McLarenem podtrhuje naši společnou víru v hodnotu dlouhodobých dohod a benefitů, které může přinést společný růst a vývoj. Naše značky sdílejí společnou DNA - nadšení pro design, technologii a estetiku. Jsem nadšený pomyšlením na to, co všechno spolu můžeme během 10 let dokázat."

Richard Mille osobně: "Příležitost vytvořit partnerství s McLarenem přišlo ve velmi vhodnou dobu. O F1 jsme se v omezené míře zajímali už několik let, ale teď se naskytla šance zapojit se hlouběji a smysluplnějším způsobem a zaměřit své úsilí přímo na jeden velký tým."

Značka Richard Mille v uplynulých letech sponzorovala tým Lotus F1, Felipeho Massu i Julese Bianchiho.