Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Pérez a Ricciardo mají vlastní tribuny

Pérez a Ricciardo mají vlastní tribuny

Doma budou jezdit před tribunami nesoucími jejich jména.

Sergio Pérez i Daniel Ricciardo budou během svých domácích závodů jezdit před diváky sedícími na tribunách nesoucích jejich jména.

Okruh bratří Rodriguezů, který byl loni zaplněn fanoušky Sergia Péreze, po něm pojmenoval pátou tribunu stojící na konci hlavní rovinky. Jelikož Sergio Pérez je zvyklý nechat se oslovovat "Checo", v prodeji jsou lístky na "Checovu tribunu".

"Závodit v mé vlasti a před Mexičany pro mě loni bylo něco extra výjimečného. Celý čas jsem vnímal energii a pozitivní vibrace z tribun," řekl Pérez. "Jsem velmi šťastný, že letos bude hodně mých fanoušků podporovat společně na jedné tribuně. Rozhodně to bude úžasná motivace a doufám, že předvedu svůj nejlepší výkon. Vím, že fanoušci se na letošní závod těší stejně jako já. Doufám, že Checova tribuna bude plná podporovatelů plně sdílejících moje nadšení."

Stejné pocty se dostalo Danielu Ricciardovi od organizátora závodu v Melbourne. Diváci na zcela nové "Ricciardově prémiové tribuně" budou mít výhled na třetí, čtvrtou a pátou zatáčku. Nejbližší australský závod se uskuteční až příští sezonu, ale společnost AGPC novinu oznámila předem, jako dárek k Ricciardovým 27. narozeninám.

"Mít tribunu nesoucí mé jméno je skutečně ultimátní narozeninový dárek a neuvěřitelné privilegium. Čtvrtá zatáčka snad bude mým nejlepším místem celého okruhu Albert Park," radoval se Australan.

V roce 2014 dostal svou tribunu na okruhu v Soči Daniil Kvjat, čímž se dostal do společnosti jezdců jako Mark Webber, Alan Jones, Jack Brabham, Alain Prost, Juan Manuel Fangio, Ayrton Senna, Michael Schumacher, Jim Clark a dalších, kteří mají tribuny nesoucí jejich jména.