Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Takhle se Hamilton bavil na tiskové konferenci

Takhle se Hamilton bavil na tiskové konferenci

Nuda tváří v tvář novinářům.

Lewis Hamilton nedokončil Velkou cenu Malajsie, možná ztratil body, které rozhodnou letošní souboj o mistrovský titul a po závodě chtěl od Mercedesu odpověď na otázku, proč má více poruch než ostatní jezdci s jeho motory. To už je ale starý příběh, Hamilton je odhodlán dál bojovat a těší se na závod na pěkném okruhu Suzuka. Dnes však povinně absolvoval předzávodní tiskovou konferenci a ne poprvé mu přišla nudná. Vytáhl tedy svůj mobilní telefon, chvíli si s ním hrál a už bylo veselo jemu i vedle něj sedícímu Fernandu Alonsovi. Vysvětlení najdete níže. Máma Carlose Sainze prý podotkla, že jejímu synovi to slušelo více než Hamiltonovi.





"Ale lidi, my toto děláme už velmi, velmi dlouho a vždycky je to stejné," hájil se Hamilton, když si jeho kratochvíli všimli přítomni renomovaní novináři z celého světa.

Japonsko je domovem anime, takže Hamilton si na sociální síti Snapchat vybral velmi vhodný filtr. Novinářům se ale šampionovo hraní si s mobilem nelíbilo a někteří si ho vysvětlili jako neúctu.

"Bylo to myšleno jako zábava, ne jako neúcta. Někteří lidé se berou zbytečně vážně. Na konferencích se už 10 let nic nezměnilo. Není to o médiích nebo zprostředkovateli, problém je ve formátu. Otázky by měli klást fanoušci!“ napsal Hamilton fanouškům na Twitteru.