Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Button navrhl, že Hamiltonovi pomůže havárií

Button navrhl, že Hamiltonovi pomůže havárií

Veselý rozhovor s Jensonem Buttonem.

Jenson Button nabídl Lewisu Hamiltonovi pomoc v jeho těžkém boji o titul, samozřejmě ne bezplatnou.

"Asi ano, pokud do něj někdo nenabourá," řekl Button o pravděpodobnosti, že Rosberg tento víkend získá svůj první titul mistra světa. "Ale myslím si, že Lewis je velmi bohatý. Musí mít hodně peněz, když létá v soukromém letadle. Takže si může dovolit najmout si mě. Samozřejmě, jedinou příležitost dostanu, když mě bude Nico předjíždět o kolo, jsme o dost pomalejší než oni. Ale jsem otevřený případné nabídce. Beztak odcházím… pardon, jen si beru volno."

Buttona s velkou pravděpodobností čeká poslední závod v F1 a do Abú Zabí evidentně přiletěl ve velmi dobré náladě. Koho by pozval, kdyby měl povečeřet se čtyřmi dalšími jezdci?

"Rozhodně Ricky Bobby, Daniel Ricciardo. Jako druhého bych pozval Felipeho Massu, ​​protože on skutečně končí. S Fernandem by mohla být zábava… a jsem v koncích. Řeknu vám, Sebastian Vettel mi poslal zprávu přes WhatsApp. Šokující! Nejen proto, že mi poslal WhatsApp, šokoval mě obsah zprávy. Neuvěřitelné! Ale i přesto bych nepozval jeho.

Raději bych zavolal Daniila Kvjata, protože s ním je zábava. Máme takovou zábavnou historku. My závodníci si po závodech rádi vyměňujeme přilby a nedávno mě požádal, abych svou dal jemu. Když jsem se ho zeptal na důvod, řekl mi, že jsem jediným jezdcem, kterého kdy požádal o autogram! Řekl: "Snažil jsem se sbalit jednu dívku, tak jsem jí slíbil tvůj autogram." Mohlo to být před asi tak deseti lety, když ještě nezávodil v F1. Takto jsem získal fanouška, ačkoli s tou dívkou mu to nevyšlo."