Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Piquet možná bude Kvjatovým tchánem

Piquet možná bude Kvjatovým tchánem

Rusa okouzlila jeho dcera Kelly.

Daniil Vjačeslavovič Kvjat se v rodném Rusku vzpamatovává z nepříliš vydařené sezóny 2016. Už se musí fyzicky připravovat na příští sezónu, možná rozhodující pro celý zbytek jeho kariéry, ale přesto mu zbývá dost času na novou přítelkyni, jejíž příjmení je dobře známé všem fanouškům F1.

"Přes svátky jsem relaxoval," řekl 22letý jezdec rádiu Sport FM. "Byl jsem v Itálii s rodinou a s přítelkyní, dobil si baterky a teď už jsem opět doma."

Na otázku ohledně jeho přítelkyně Kvjat odpověděl: "Jmenuje se Kelly, což už asi všichni vědí z internetu. Jak víte, je z rodiny Piquetů."

Kelly Piquet pracuje pro sérii Formule E a má na starosti její digitální obsah. Je dcerou trojnásobného mistra světa Nelsona Piqueta a sestrou Nelsona Piqueta mladšího, bývalého jezdce F1 a šampiona Formule E. Kromě ní se už ale věnuje pouze přípravě na předsezónní testy a sezónu 2017, které budou kvůli novým rychlejším vozům náročnější než loni.

"Do prvního pracovního dne chci vykročit svěží, plný síly, energie a pozitivně naladěný. Už jsme začali s fyzickou přípravou. V prosinci nebylo tolik času, tak jsem se jen připravoval na intenzivní lednový a únorový trénink. Teď mě čeká makačka, pak poletím do továrny, abych měl více informací o novém voze. Čekám jen na telefonát od inženýrů! Optikou výsledků šampionátu se Toro Rosso už pár let nepohnulo z místa, takže naším úkolem je získat více bodů a dostat ho na lepší místo."