Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Právě vychází jarní číslo časopisu FORMULE & motorsport!

Právě vychází jarní číslo časopisu FORMULE & motorsport!

Nahlédněte do obsahu a ponořte se do čtení časopisu.

Letošní sezona MS F1 slibuje napínavou podívanou. Při jejím sledování se ovšem neobejdete bez zasvěceného průvodce – speciálního čísla tištěného časopisu Formule!

Naleznete v něm detailní představení všech zúčastněných týmů a jezdců, stejně jako přehled okruhů, na nichž se uskuteční jednotlivé velké ceny. Obojí je doplněno podrobnými informacemi a statistickými údaji, které v takovém rozsahu nikde jinde nenajdete.

Seznámíte se také s nejdůležitějšími změnami v technických předpisech a s perspektivami dalšího vývoje pohonných jednotek. Opominout jsme nemohli ani zásadní události – odchody Nika Rosberga a Bernieho Ecclestonea či nástup nového vedení šampionátu. Připomínáme důležitá výročí stájí Williams a Sauber, historii účasti amerických organizací ve F1 i nedávno zesnulého Johna Surteese, jediného mistra světa v elitních disciplínách motocyklového a automobilového sportu.

Vedle kalendáře ostatních důležitých formulových seriálů se můžete těšit na oblíbený všitý rozkládací list pro zapisování výsledků a bodového stavu jezdců a týmů.

Jarní číslo Formule&motorsport si budete moci zakoupit u všech dobrých prodejců tisku od 5. května, a to za nezměněnou cenu 80 Kč v Česku a 3,80 € na Slovensku.