Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Sauber: Blýskání na lepší časy?

Sauber: Blýskání na lepší časy?

Ericsson se dlouho držel v top ten

Marcusi Ericssonovi se znovu podařilo zastínit Pascala Wehrleina. Podceňovaný švédský outsider se dokonce jeden čas v Mexico City pohyboval v bodované desítce. Pro Sauber věc nevídaná a snad věštící lepší příští.

Měl jsem dobrý start. Také s prvním stintem jsem spokojený, protože jsme zajížděli solidní časy a dokázal jsem obhájit svoji pozici v top ten. Auto bylo v super kondici a cítil jsem se v něm výborně. Smůla nás ale potkala v případě virtuálního safety caru, protože jsem absolvoval pitstop dvě kola před jeho zavedením. Tím jsem ztratil několik pozic. Celkově si tedy z víkendu odnáším pozitivní dojmy, i když jsem závod bohužel nedokončil,“ prohlásil Ericsson. Dodejme, že příčinou jeho odstoupení v 56. kole byly problémy se zavěšením zadního kola.

Wehrlein působil podstatně nenápadněji a bezbarvější byl i jeho report: „Z auta se mně podařilo dostat všechno. Pokoušel jsem se držet krok s přímými konkurenty, jenže ti většinou jeli na měkčích pneumatikách. Se svým výkonem jsem vcelku spokojen.