Novinky

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

  • 22.03.2024 Good Brown má s McLarenem smlouvu do roku 2030.

Facebook Instagram

Co Hamilton vymazal z Twitteru?

Co Hamilton vymazal z Twitteru?

Heidfeld se na něm dobře baví

Lewise Hamiltona pobouřilo video z havárie Nika Heidfelda s Nicolasem Prostem ve Formuli E. Syn Alaina Prosta se v posledním kole závodu odmítl vzdát vítězství a na rovince bezhlavě zatočil do bývalého závodníka F1, čímž soupeře poslal do svodidel a obral o jisté vítězství. Čtyřnásobný světový šampion po shlédnutí videa nazval Prostovo závodění jedním z nejnebezpečnějších, jaké kdy viděl. Také napsal, že je znechucený, že Prost si zaslouží zákaz startu a že doufá, že Heidfeld je v pořádku.

V úvodu napsal, že se nyní snaží udržovat přehled o jiných sériích monopostů a snaha se jistě cení, jenže si nevšiml, že reaguje na kolizi z ePrix Pekingu 2014. Heidfeld, který se právě živý a zdravý vracel z ePrix Hongkongu 2017, si nenechal ujít příležitost bývalého soupeře trochu popíchnout a s úsměvem mu poděkoval za jeho péči, i když ten mezitím svůj příspěvek vymazal.


Že Hamilton jiné série příliš nesleduje, není žádnou novinkou. Letos v létě ho zajímalo, co za jezdce to asi tak závodí v IndyCar, a po tomto vyjádření mu mnozí z nich poslali "srdečné" pozdravy.

"Viděl jsem výsledky kvalifikace. Fernando (Alonso) je při své premiéře (v Indianapolis 500) pátý. Co to říká o IndyCar? Velcí jezdci, když nemohou uspět v F1, tak se pokoušejí prosadit v jiných závodech, ale páté místo, když je mezi závodníky, kteří tam jezdí celý rok... Zajímavé."