Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Gass: Takhle se nechová šampion

Gass: Takhle se nechová šampion

Šéf Audi Motorsportu okomentoval Janiho odchod

Předčasný odchod Neela Janiho z týmu Dragon a tím i z Formule E má nečekanou dohru. Věc totiž okomentoval na svém facebookovém profilu šéf Audi Motorsportu Dieter Gass.

Jsem tím nesmírně překvapen. Po jediném víkendu, bez toho, že by s tím nějak bojoval, to jednoduše zabalil. Domnívám se, že skutečný šampion by měl být z jiného těsta,“ napsal.

Co je na tom tak divného? Hlavně to, že oba pánové se vůbec neznají. Jani jezdil WEC za Porsche a Audi v té době ještě reprezentoval legendární dr. Wolfgang Ullrich. Ani znalci zákulisí Formule E proto nechápou, co Gasse jakožto oficiálního představitele významné automobilky k tomuto prohlášení, byť zveřejněnému prostřednictvím sociální sítě, vedlo. Hlavou nad tím kroutí i sám Jani: „Nehodlám se k tomu žádným způsobem vyjadřovat. Ale je krásné, že se ten pán tak zajímá o mojí kariéru.

Připomeňme, že Jani oznámil ukončení spolupráce s Dragonem tento týden s tím, že k němu dochází po vzájemné dohodě obou stran. V e-prix Marrákéše ho příští týden nahradí José María López.