Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Massa prozatím pouze jako divák

Massa prozatím pouze jako divák

Co prozradil o novém voze Williamsu?

Loni nám Felipe Massa tvrdil, že určitě bude závodit ve Formuli E. Teď ale přiznal, že ve skutečnosti není dohodnutý ani nemá nabídku od žádného špičkového týmu a se slabým komunikovat nehodlá. Proto nemáme čekat, že ho v nejbližší době uvidíme ve voze poháněném elektřinou.

"Momentálně se snažím pouze pochopit současnou situaci a netuším, co přinese budoucnost," řekl Massa, který byl před rokem spojován s týmem automobilky Jaguar. "Nemyslím si, že budu (letos) závodit ve FE, protože její sezona právě začala a většina týmů má své jezdce. Chci jezdit, ale pouze tam, kde budu mít pocit, že mohu být na špici a bojovat o vítězství a titul. Budu hledat správný vůz i tým, abych měl dobrou sezonu."

Massa cosi prozradil i o voze Williamsu pro sezonu 2018.

"Nový vůz jsem viděl v aerodynamickém tunelu. Díky mnohým změnám vypadá hodně zajímavě. Ale teď všichni pracují na svých vozech, takže před prvním závodem možná zjistíme, že i všechny ostatní monoposty se takto změnily. Ten vůz vypadal podstatně agresivněji, úplně jinak (než loňský vůz Williamsu), tak snad bude i konkurenceschopnější."

Williams se ale, stejně jako jiné týmy ze středu pole, musí obávat, že dva obři využijí svůj potenciál lépe než loni a že skupina nejsilnějších se rozroste z tříčlenné na pětičlennou.

"Je tam Renault, který se určitě zlepší, a je tam také McLaren. Mnohé bude záviset na tom, o kolik se dokáží zlepšit. Jsem zvědavý i na výkony jezdců, ale tým (Williams) by měl mít lepší vůz, než byl loňský."