Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

McLaren připravil velké změny

McLaren připravil velké změny

Všichni mu to budou závidět

Zak Brown avizuje velkou změnu, které si mají fanoušci McLarenu všimnout hned, když uvidí vůz pro sezonu 2018.

"Vůz nebude vypadat stejně jako loni," řekl výkonný ředitel McLarenu. "Celá naše image se posune na novou úroveň a bude to velmi vzrušující. Víme, jak bude vypadat mnoho jiných týmů, ale největší změnu před Austrálií doufám lidé uvidí u nás, a to na trati i mimo ni."

To zní, jako by se McLaren vracel ke své nejtradičnější barvě, papájově oranžové, kterou dal svým vozům Bruce McLaren.

"Určitě vezmeme v potaz i naši historii, ale lakováním si ještě nejsme jistí, protože je to něco, co závisí i od sponzorů."

Tajemnou změnu neuvidíme pouze na voze, ale i při pohledu do garáže McLarenu. Co pro nás připravil zakladatel největší marketingové agentury v oblasti motorsportu?

"Nazýváme to novou érou. Jsme zpět a máme několik skvělých novinek včetně nové garáže. Jednou z věcí, na které McLaren v posledních letech zapomněl, je být lídrem. Naše garáž a vše ostatní vypadá stejně jako u jiných. Takže s tím potřebujeme hnout, aby v Austrálii všichni říkali: Už jsi viděl, co udělal McLaren? McLaren takový vždycky byl. Myslím, že když jsme se vytratili ze špičky, tak jsme jaksi vybledli. Potřebujeme se vrátit a opět být tím týmem, kterému ostatní závidí. Cítím, že jsme na správné cestě."

Brown kromě toho upřesnil své nedávné vyjádření, že pro McLaren není vhodné mít titulárního partnera. Prý se jedná o to, že chce spolu s úspěchy posilovat jméno McLaren a neoslabovat ho tím, že by před něj přidal název jiné společnosti. Hlavnímu partnerovi jsou ale dveře otevřeny dokořán.