Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Hubert bude pokračovat v ART

Hubert bude pokračovat v ART

Sestava týmu je kompletní

Zatímco ostatní týmy GP3 Series si dávají se jmenováním svým pilotů načas, šampióni z ART Grand Prix už mají jasno. Sestavu Callum Ilott,  Nikita Mazepin a Jake Hudges včera doplnil Anthonie Hubert. Což je jediný pilot, který za tým jezdil i loni. 

Francouz loni v šampionátu skončil čtvrtý, jako jediný z týmu nedokázal ani jednou zvítězit. Letos ale v jeho prospěch budou mluvit zkušenosti. Zná tratě, auto a s týmem vychází velmi dobře. Jeho letošní cíl je tak jasný, chce titul.

„Mám pocit nedokončené práce. Chci využít své zkušenosti získané v loňské sezoně a v roce 2018 chci společně s ART Grand Prix konečně dosáhnout svých cílů.  To je také to, co ode mě očekává tým a já jim děkuji, že do mě vkládá důvěru. Chci poděkovat i mým partnerům, protože bez nich by tato smlouva nebyla možná. Tento rok je mým cílem vyhrát šampionát, “ uvádí Hubert.

Když někdo chtěl v posledních třech sezonách pomýšlet na titul v GP3, musel závodit v týmu ART. Je tedy dost pravděpodobné, že příští šampion bude právě někdo z této čtveřice. Jaké bude aktuální rozložení sil, poprvé naznačí zimní testy 21. února v Le Castellet.

Již známé jezdecké složení GP3 2018:

ART: Callum Ilott, Anthonie Hubert, Nikita Mazepin, Jake Hughes
Campos: Simo Laaksonen
MP Motorsport: Niko Kari