Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Takový obyčejný Fernando Alonso

Takový obyčejný Fernando Alonso

Leckdy ho můžete potkat v supermarketu

Fernando Alonso postavil sám sebe do kontrastu s Lewisem Hamiltonem, jenž se rád chlubí životem na palubách letadel a v různých časových pásmech, na luxusních chatách s celebritami Hollywoodu i na evropských módních přehlídkách. To mistr světa z let 2005 a 2006 popisuje sám sebe jako vcelku obyčejného člověka.

"Víte, jsem takový hodně obyčejný chlapík, normální člověk, kámoš… Vím, kolik stojí láhev mléka v supermarketu v Luganu, kde žiji. Rád vařím a chodím do kina. Když jezdíte ve F1, vše se točí kolem vás, tým i sponzoři… Ale mimo F1 si sám rezervuji letenky a online porovnávám jejich ceny. Utrácím opatrně a ve všedních dnech se o své věci starám já sám.

Kdybyste i vy vydělávali více než 30 milionů dolarů ročně, také byste si udrželi přehled o cenách mléka? Alonso v rozhovoru pro Bild prozradil i něco o vztahu se svou rodinou.

"Rodina je základem mého života. Dělím se s nimi o všechno, říkám jim o svých myšlenkách, snech a cílech do budoucna. Nic neudělám, aniž bych to nejprve probral s rodinou. Hodně cestuji, ale vždycky si najdu čas zavolat jim před nebo po přistání letadla, nehledě přitom na časové zóny. Někdy použijeme Skype."