Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Podle Ricciarda jsou nejatraktivnější sedačky nedostupné

Podle Ricciarda jsou nejatraktivnější sedačky nedostupné

Můžeme očekávat jeho setrvání u Red Bullu

Dveře Maranella i Brackley jsou zavřené, alespoň pro Daniela Ricciarda. Australský jezdec Red Bullu to sám prozradil během víkendu VC Velké Británie s tím, že se už jenom potřebuje přesvědčit, zda žádný jiný tým nemá nakročeno k velkému skoku mezi špičku. V této souvislosti se dá hovořit asi pouze o Renaultu. Když vyloučí i tuhle možnost, nezbude mu nic jiného, jen podepsat další smlouvu s Red Bullem, který příští rok začne používat motory Honda.

"Je čím dál více pravděpodobné, že zůstávám, ale ještě jsem nic nepodepsal," prozradil novinářům 29letý jezdec, jenž se do F1 dostal díky juniorskému programu Red Bullu a od té doby se od výrobce energetických nápojů nepohnul ani na krok.

"Chci dotáhnout pár posledních záležitostí. Ne všechny dveře jsou již zavřené, ale každým dnem je více a více pravděpodobné, že ostatní špičkové týmy si ponechají současné jezdecké dvojice. Nemohu říct, že je to fakt, ale když čtete mezi řádky, tak to tak vypadá. Kdybych nemohl podepsat s Red Bullem, tyto dva týmy by byly nejatraktivnějšími možnostmi. Když se nemohu dostat k nim, těžko si představit, že je ještě jiná možnost kromě Red Bullu. Ještě se potřebuji ujistit, že je to pravda."