Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Brawn také něco naznačil o Schumacherovi

Brawn také něco naznačil o Schumacherovi

Rodina možná doufá v zázraky medicíny budoucnosti

Současný šéf sportovních záležitostí F1 Ross Brawn byl ve třech týmech ze čtyř, za které závodil Michael Schumacher ve F1, a i při všech sedmi titulech nejúspěšnějšího jezdce v historii F1. U příležitosti 50. narozenin se v různých médiích začaly opět objevovat neověřené informace o jeho současném zdravotním stavu, o němž nás jeho rodina neinformuje už dlouhých pět let. Nejvíce se ale asi dozvídáme z pár nenápadných větiček, které Ross Brawn řekl v rozhovoru pro BBC 5 Live.

"Ani na chvíli nepolevili z úsilí podporovat Michaela a věří, že najdou řešení," řekl o Schumacherově rodině. "My všichni se s nadějí upínáme k řešením, které přinese budoucnost, a přijde i čas, kdy se věci pohnou v Michaelův prospěch."

Samozřejmě Brawn neřekl o Schumacherovi nic konkrétního, jak to s největší pravděpodobností slíbil jeho manželce. Jeho slova ale naznačují, že se spoléhá na rychlý vědeckotechnický pokrok v oblasti medicíny a nyní se tedy v jeho zdravotním stavu bohužel nejspíš nedějí žádné zásadní změny.