Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Günther nepojede už v Mexico City

Günther nepojede už v Mexico City

O nástupci není zatím rozhodnuto, Dragon jedná s Nasrem

Podezření se změnilo ve skutečnost. Maximilian Günther skutečně nepojede už příští e-prix v Mexico City. Že jeho nástupcem bude Felipe Nasr, tým Dragon dosud nepotvrdil .

Nakonec s tím šel na světlo boží sám německý závodník. Z jeho prohlášení ovšem vyplývá poněkud překvapující skutečnost: „Bylo mně už předem jasné, že se budu muset o sezonu dělit s dalším jezdcem. Vím, že minimálně ještě jednou za Dragon pojedu. Nyní mám hlavně pracovat na simulátoru a budu stáji k dispozici jako rezervní a vývojový pilot.“ 

Max Günther věří  v návrat do šampionátu

Jednadvacetiletý odchovanec F3 a F2 tudíž nedostal výpověď kvůli slabým výkonům, jak se původně spekulovalo. Zřejmě se mu ale nepodařilo naplnit rozpočet a proto přijal takovéto řešení.

Víceméně to potvrdil i šéf Dragonu Jay Penske: „Maximilian je pozoruhodný mladý jezdec. Během svého působení u nás se s mimořádnou vytrvalostí zhostil každého úkolu, kterým byl pověřen. Bylo to nepočítaně hodin za scénou, které přispěly k našemu zlepšení. Udělal na nás dojem profesionalitou a vyzrálostí, neodpovídající jeho věku.

Penske současně připustil, že jednají s Nasrem. „Byla by to pro nás výhra,“ uvedl.