Novinky

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

  • 22.03.2024 Good Brown má s McLarenem smlouvu do roku 2030.

Facebook Instagram

Bottas věnoval vítězství Whitingovi

Bottas věnoval vítězství Whitingovi

Předtím pozval mnoho lidí k nezvyklé činnosti

Sociální sítě mají nový hit. Jde o konverzaci mezi Valtterim Bottasem a posádkou Mercedesu na boxové zdi bezprostředně po dojetí dnešní VC Austrálie.

Na dotaz, zda cítí zadostučinění po nepovedené sezoně 2018, odpověděl: „Absolutně.“ A dodal: „Všichni, kterých se to týká, mně teď můžou políbit p….“ Tato nezvyklá výzva zjevně směřovala k těm, kteří ho již odepisovali a na jeho místě viděli Estebana Ocona. U Bottase se proto dá očekávat docela velký nával…

Nyní jiná stránka svérázného seveřana. Po skončení obligátní tiskové konference si ještě na chvíli vzal slovo: „Potřebuji vyjádřit jednu věc. Toto vítězství patří Charliemu Whitingovi za všechnu práci, kterou pro formuli 1 odvedl. Dosáhl toho strašně moc, hlavně pro nás jezdce. Díky Charlie!

Hamiltonovo auto nedojelo do cíle kompletní

Technici mezitím prohlíželi Hamiltonův monopost a zjistili, že podlaha před levým zadním kolem je poškozená, odpadl z ní jeden díl. Jak a proč se tak stalo, se dosud neví. Mělo to však bezesporu vliv na vyvážení vozu. Na něj si pilot stěžoval už bezprostředně po dojezdu.