Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Wolff a Verstappen se bavili jen o dětech

Wolff a Verstappen se bavili jen o dětech

Zůstane Bottas v Mercedesu i napřesrok?

Tohle je asi poslední dozvuk aférky kolem údajného přetahování Maxe Verstappena do Mercedesu. Přišel s tím před časem Helmut Marko, který se s podezřením v tomto směru svěřil reportérovi časopisu Auto Bild motorsport.

Po energickém dementi otce a syna Verstappenových se nyní ozval i Toto Wolff. Šéf týmu Mercedes vzal celou věc s nadhledem. „Všichni jsme se pořádně nasmáli, když jsme se o tom doslechli. Není na tom ani zbla pravdy,“ konstatoval. „Nemám ani Maxovo číslo, natož abych mu telefonoval.

Trochu jiné to je s Josem Verstappenem. Tady Wolff kontakty nepopřel, jenže: „Známe se už strašně dlouho a pokládám ho za svého přítele. Bavíme se spolu o dětech a o tom, kdy je posadíme do motokár a vytvoříme společný tým. Ne o Maxovi a nějaké smlouvě.“ Na vysvětlenou – v Josově bouřlivém rodinném životě se vyskytuje také nyní pětiletá dcera Blue Jaye, pocházející z mezitím již rozpadlého manželství s Kelly van der Waalovou. A o ní s největší pravděpodobností šla řeč. 

Tahle dvojice spolu zřejmě ještě nějakou dobu zůstane

Max má dobré důvody zůstat v Red Bullu. My zase plně stojíme za našimi jezdci. Neohlížíme se po jiných,“ zdůraznil Wolff. „I o období po roce 2020 budeme nejprve jednat s Lewisem a Valtterim.

Protože Fin má platný kontrakt jen pro tuto sezonu, vypadá to, že Mercedes jeví momentálně zájem uplatnit na něj opci i pro tu následující. Což není dobrá zpráva zejména pro Estebana Ocona.