Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Hamilton koproducentem hollywoodského dokumentu

Hamilton koproducentem hollywoodského dokumentu

Do týmu si ho vzali Schwarzenegger a Cameron

Přímo od Lewise Hamiltona se dozvídáme, že v Hollywoodu se pracuje na dokumentu, jehož koproducenty jsou James Cameron (režisér filmů Pravdivé lži, Titanic, Avatar a mnoha dalších), Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, Novak Djokovic a také on sám. Podle seznamu jmen byste mohli tipovat, že Cameron dává dohromady dokument o sportovcích a nebyli byste daleko od pravdy. Primárním tématem dokumentu The Game Changers ale bude veganství.

"Váš výkon je to, na čem doopravdy záleží, a jeho základem je správné palivo," sděluje Hamilton svým fanouškům. "Jsem hrdý, že mohu oznámit, že budu producentem The Game Changers. Jedná se o nový revoluční dokumentární film. Uvidíte ho v září. Už teď se nemůžu dočkat."

Hamilton je veganem od roku 2017. Na rozdíl od vegetariánů, vegani odmítnou i jídlo, ve kterém jsou vajíčka, mléko a často i med a další ingredience. Nejsou pouze proti zabíjení zvířat, ale i proti modernímu potravinářskému průmyslu, který dostává vajíčka a mléko do obchodů.

Pro Hamiltona je to zároveň příležitost vkročit do filmového byznysu poté, co ve spolupráci se značkou Tommy Hilfinger pronikl do světa módy.