Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Hamilton má energii na další tři roky

Hamilton má energii na další tři roky

Nabil baterky a cítí se být potřebný

Lewis Hamilton sice ještě neoznámil podpis nové smlouvy s Mercedesem, ale v Británii otevřeně mluví o plánu setrvat ve F1 ještě roky.

"Nemyslím si, že člověk může cokoliv garantovat na sto procent, ale mým plánem je zůstat," řekl Hamilton před zahájením víkendu VC Velké Británie. "Snad tady tedy budu i příští rok a budou zde i diváci. Držím nám palce.

Dá se říci, že přestávka vynucená koronavirem mi dala... Tedy, bylo to negativní z mnoha, mnoha úhlů pohledů, ale mně dala možnost ochutnat více ze života. Nasbíral jsem hodně energie a teď se mohu lépe soustředit. Prostě jsem měl čas se pořádně zhluboka nadechnout. Nyní mám více energie a vydržím déle. Nakonec budu muset skončit, nemohu navždy podávat výkony na nejvyšší úrovni. Nevím, kdy to přijde, ale nezdá se mi, že by to mohlo být v příštích dvou, třech letech. Takže rozhodně plánuji zůstat. Kromě toho beru v úvahu také fakt, že k F1 se momentálně neblíží nikdo, kdo by měl stejné kořeny jako já."

Co přesně Hamilton myslel poslední větou, můžeme pouze hádat. Ale jistě nemyslel na to, že je jediným jezdcem z Velké Británie, to by nebyla pravda. Buď tedy naráží na to, že jeho otec nebyl milionář, když se rozhodl podporovat jeho kariéru, nebo na momentálně často skloňovanou potřebu diverzity, kterou aktivně propaguje.

Hamilton načerpal spoustu energie. Foto: Lewis Hamilton

Zdroj: FORMULE.CZ