Novinky

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

Facebook Instagram

Sennova přilba na podporu potřebných závodníků

Sennova přilba na podporu potřebných závodníků

Charitativní aukce v Silverstone

Ve čtvrtek 19. července se na okruhu v Silverstone uskuteční zvláštní dražba na podporu charity při Klubu britských závodních jezdců. K dispozici bude přes padesát předmětů, darovaných jeho členy.

Cílem je získání finančních prostředků na činnost charity při podpoře členů klubu a dalších potřebných lidí zapojených do automobilového sportu. British Racing Drivers’ Club (BRDC) shromáždil opravdu atraktivní kousky. Mezi nejzajímavější patří podepsaná kombinéza Felipeho Massy, v níž absolvoval po lední velkou cenu v kariéře ve F1. Jenson Button věnoval pár závodnických bot ze sezony 2016. Nabídnuta bude rovněž replika přilby Ayrtona Senny.

Zajímavá bude také možnost koupit si oběd s Rossem Brawnem. Nebo fotografie, knihy a osobní předměty podepsané například Stirlingem Mossem, Nigelem Mansellem, Ayrtonem Sennou, Jackiem Stewartem nebo Damonem Hillem.

David Richards, předseda představenstva BRDC Motor Sport Charity, všem účastníkům aukce připomněl: „Je velmi symbolické, že se tato dražba bude konat tady v chrámu britského motoristického sportu v Silverstone. Všechny finanční prostředky, které získáme, podpoří ty členy komunity kolem motorsportu, kteří jsou mnohem méně šťastní než my.

Aukce se uskuteční v rámci programu letošního Silverstone Classic.

 

Eddie Jordan věnoval knihu a hodinky s podpisem