Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

FORMULE.cz dnes slaví své 3. narozeniny

FORMULE.cz dnes slaví své 3. narozeniny

Děkujeme Vám za dosavadní přízeň.

Milí čtenáři,
dnes je to přesně 3 roky, co jsme pro Vás spustili portál www.formule.cz. Snažili jsme se o to, abyste se tu cítili pohodlně, abyste se o formuli něco dozvěděli a abyste si o ní dokázali na dané téma mezi sebou povídat. Formulový sport  za tu dobu urazil veliký kus cesty, podobně i zpravodajství o něm dospělo do další fáze.

Upřímně jsme se snažili o to, abychom Vám pomohli orientovat se mezi záplavou internetových zpráv, článků v tištěných magazínech a různých senzacechtivých bludů či dychtivých spekulací, a občas přinést také něco z vlastního soudku.

Z naší filozofie se snažíme neslevovat, chceme Vám nabízet zprávy, které mají jistou přidanou hodnotu a nejsou publikovány za účelem vytočit počítadlo čtenosti stránek do (z pohledu otáčkoměru) červených čísel. Je to proto, protože všichni, kdo pro Vás články píší či překládají, formuli milují. Stejně jako Vy.

V posledních dnech jsme usilovně finišovali s přípravu materiálů na novou sezónu, jako jsou přehledy jezdců, okruhů, kalendář či výtah ze sportovních a technických regulí, které budeme průběžně vydávat. Nakoukneme-li pod pokličku redakčního dění, můžeme Vám již nyní prozradit, že na začátek sezóny F1 chystáme zajímavé obohacení fotobanky a další novinky, které, jak doufáme, obohatí pestrost našeho magazínu.

To hlavní ovšem nezáleží na nás, ale na samotných týmech a jezdcích. Tedy to, abyste si letošní sezónu pořádně užili, ať už fandíte komukoli. My se pokusíme k tomu naším malým dílem přispět.

Díky za Vaši přízeň, vážíme si jí.


Tým FORMULE.cz