Novinky

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

Facebook Instagram

I.S.R. si ve Spa odbude premiéru ve vytrvalostních závodech

I.S.R. si ve Spa odbude premiéru ve vytrvalostních závodech

V Audi R8 se bude střídat Salaquarda, Basseng a Hamprecht.

I.S.R. Racing rozšiřuje své aktivity o program ve vytrvalostních závodech, který poběží souběžně se závoděním s monoposty.

Pražský tým pořídil Audi R8 LMS ultra a poprvé jej nasadí do čtyřiadvacetihodinovky ve Spa-Francorchamps, která se pojede na konci července. Složení posádky je kombinací bohatých zkušeností a rychlosti Marca Bassenga (GER), Fabiana Hamprechta (GER) a Filipa Salaquardy (CZE).

Letos sportovní program týmu zahrnuje jen několik startů v závodech GT vozů a v příštím roce bude rozšířen s plným nasazením.

Igor SALAQUARDA – majitel týmu: „Jsme nadšení z rozšíření našich aktivit o vytrvalostní závody a nemohli jsme si pro to vybrat lepší vůz než Audi R8 LMS ultra. Víme, že čtyřiadvacetihodinovka ve Spa-Francorchamps není pro začátek právě nejjednodušší závod, ale máme rádi výzvy a pro celý tým to bude zajímavá zatěžkávací zkouška. Potřebujeme získat zkušenosti a tak komplexní závod, jako je čtyřiadvacetihodinovka, nám umožní zjistit, jak si stojíme v porovnání s ostatními. Spolupráce s jezdci jako je Marc, Fabian a Filip, kteří už mají s takovým typem závodů zkušenosti, nám určitě pomůže, ale stále je tam pro nás spousta neznámých a naším hlavním cílem je dokončit závod na co nejlepší pozici.“

Autor fotogalerie: Xao


  Audi R8 LMS ultra týmu ISR


  Audi R8 LMS ultra týmu ISR


  Audi R8 LMS ultra týmu ISR