Novinky

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

Facebook Instagram

Tóth ve Francii nepojede

Tóth ve Francii nepojede

Byl pozitivně testován na koronavirus

Kromě Pierra-Louise Choveta neuvidíme při druhém podniku letošní sezony FIA F3 ve francouzském Le Castelletu ani Lászla Tótha. Maďarský závodník stáje Campos byl totiž pozitivně testován na koronavirus.

„FIA, formule 3 a Campos Racing potvrzují, že během povinných PCR testů před Velkou cenou Francie formule 1 a podniky doprovodných sérií byl jezdec Camposu László Tóth pozitivně testován na koronavirus. V souladu s koronavirovými protokoly a směrnicemi orgánů ochrany veřejného zdraví bude po nezbytnou dobu v izolaci a o víkendu tak nepojede. Žádný jiný člen Campos Racingu nebyl touto situací postižen,“ stojí v prohlášení, které vydali představitelé FIA F3.

László Tóth ve Francii do monopostu se startovním číslem 20 neusedne. Foto: Campos Racing

 

Při úvodním podniku sezony v Barceloně se Tóthovi bodovat nepodařilo. Zatímco v prvním závodě skončil dvacátý sedmý, ve druhém obsadil 23. příčku a ve třetím se umístil na 26. pozici. Zda-li se Camposu podaří na poslední chvíli sehnat pro podnik v Le Castelletu náhradního jezdce nebo zda v jeho barvách nastoupí pouze Lorenzo Colombo s Amaurym Cordeelem, není jasné.

Zdroj: FIA Formula 3, Formula Scout, úvodní foto: Campos Racing