Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Kdybys nebyla vždycky poslední, nesmáli by se

Kdybys nebyla vždycky poslední, nesmáli by se

Carmen Jordá útočí a dostává ránu na sociální síti.

Carmen Jordá se po mediálním slovním ataku od Marca Sørensena pustila do (taky pouze slovního) protiútoku na sociální síti Twitter, ale nakonec musela začít blokovat pobavené fanoušky.

Vše začalo po zveřejnění rozhovoru Marca Sørensena s dánskými bulvárními novinami Ekstra Bladet. Jezdec je přesvědčen, že on měl zůstat vývojovým jezdcem Lotusu a nyní Renaultu, protože je mnohem rychlejší než Jordá.

V simulátoru byla o 12 sekund pomalejší, ale slízla smetanu," postěžoval si Sørensen.

27letá Španělka reagovala v rozhovoru pro španělský AS: „Je neuvěřitelné, že to řekl. Loni jsem byla víceméně do jedné sekundy za Grosjeanem, takže pokud věříte Sørensenovým číslům… Jsem si jistá, že týmy by se porvaly o jezdce, který je o 11 sekund rychlejší než Romain."

To však nebylo vše a Jordá se dvanácti sekundám smála i na Twitteru: "O 12 sekund rychlejší? Já se tomu směju už 12 hodin!

Na to ale zareagoval jiný jezdec, Richie Stanaway. Stanaway v roce 2014 závodil v sérii GP3 proti Jordáové a loni postoupil do GP2 a zúčastnil se i 24hodinového závodu v Le Mans. I jemu se evidentně nezdá spravedlivé, že tým F1 sáhl po půvabné jezdkyni a ne po rychlejším jezdci.

"Kdybys nebyla poslední v každém závodě GP3, lidé by se ti nesmáli," napsal jí Stanaway.

 

Diskuse pod příspěvkem je nyní plná fanoušků, kterým Stanawayova poznámka přišla zábavná a za odvetu jim byl zablokován přístup k účtu Carmen Jordáové.