Novinky

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

Facebook Instagram

Will Stevens si je 100% jistý místem u Manoru

Will Stevens si je 100% jistý místem u Manoru

Chtěl by ale smlouvu na 2 roky.

Manor je jediný tým, který ještě nerozhodl o složení své jezdecké dvojice pro rok 2016. Oficiálně má dvě volná místa, poslední v celé F1, ale Will Stevens si je jistý, že jedno z nich bude opět patřit jemu.

"Jak jsem již jednou řekl, jsme v dobré pozici. Samozřejmě, z mého úhlu pohledu by bylo lepší, kdyby se vše dokončilo co nejrychleji a já bych si naplno užíval zimní dovolenou," řekl 24letý jezdec.

"Ale pokud se to stane, tak ten den už jistě není daleko. Pokud se ptáte, jestli jsem si jistý svým místem, jsem si stoprocentně jistý. Potřebujeme pouze dát vše dohromady, pracuje na tom několik lidí. Už jsme měli pár velmi produktivních rozhovorů a vše se vyvíjí dobře."

Britský jezdec dále prozradil, že by chtěl s Manorem podepsat smlouvu alespoň na 2 roky. Předpokládá, že tým na tom bude čím dál lépe i díky čerstvé smlouvě na nové pohonné jednotky Mercedesu a převodovky a technickou podporu od Williamsu.

"Doufám, že tohle byl nejslabší rok mé kariéry. Od příštího roku očekávám masivní zlepšení. I vozy středu pole nejednou ztratí na vítěze více než kolo, ale já jsem v Brazílii dostal tři nebo čtyři kola a byl bych rád, kdyby se to už nikdy neopakovalo.