Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Enge pojede se svým prostem v Mostě

Enge pojede se svým prostem v Mostě

V neděli poprvé v Česku!

Tomáš Enge nedávno oslavil dvacáté výročí prvního startu v F1. Pokračování oslav jubilea teď dostává konkrétní podobu. Enge v neděli poprvé představí svůj tehdejší vůz fanouškům - a přímo v akci!

Exhibiční jízda se uskuteční v rámci nedělního programu na mosteckém okruhu. V neděli se pojedou dva závody světového šampionátu cestovních vozů WTCR, druhý závod Seyffarth Audi Sport R8 LMS Cupu, historický Sutnar/Krattner Memorial a již zmiňované exhibiční jízdy F1 Tomáše Engeho.

"Start ve Formuli 1 znamenal nejen pro mě, ale pro celý český motorsport dosáhnutí nejvyšší mety. Byl to velký svátek a také proto je výročí dvaceti let od startu skvělá příležitost si tuto nádhernou událost připomenout a vidět opět českého pilota za volantem Formule 1,“ vzpomíná Tomáš Enge na svůj debut v F1 a na to co ho vedlo k uspořádání oslav.

Tomáš Enge se divákům představí za volantem vozu Prost AP04, tedy přesně s tím, ve kterém absolvoval velké ceny Itálie, USA a Japonska. Na trať vyjede v neděli 10. října v 11:10 a v 15:25 hodin. A vy můžete být u toho.