Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Enge a Král se setkají s fanoušky na výstavě v Letňanech

Enge a Král se setkají s fanoušky na výstavě v Letňanech

Racing Expo: Autogramiády hvězd

Na veletrhu Racing Expo se fanoušci příští týden mohou setkat s řadou špičkových českých závodníků. Budou mezi nimi i dva úspěšní formuloví jezdci minulých let Tomáš Enge a Josef Král.

Minulý rok byl na výstavišti v Letňanech k vidění mimo jiné vůz Ferrari 488 GT3, s nímž Josef Král startuje ve vytrvalostních závodech. V posádce s Jiřím Písaříkem s Matteem Mallucellim letos vyhráli tři závody a seriál 24H Series zakončili říjnovým triumfem ve Spa. Na další setkání s fanoušky se už moc těší. 

Josef Král za volantem vozu HRT při oficiálním testu F1 v Abú Zabí v roce 2010

 „Výstava se mi loni opravdu líbila. Bylo k vidění hodně špičkových vozů a návštěvníci si rozhodně přišli na své,“ hodnotil minulý ročník Josef Král. Tentokrát si bude povídat s fanoušky a rozdávat autogramy v sobotu 10. listopadu ve 14 hodin na výstavišti PVA v Praze - Letňanech. Potom bude pospíchat do studia, aby jako obvykle spolukomentoval televizní přenos VC Brazílie F1.

Tomáš Enge se výstavy zúčastní poprvé a rozhodně se na ni těší. Rád připomene důležité momenty bohaté kariéry a prozradí také podrobnosti o své současné práci. Beseda s Tomášem se uskuteční v sobotu 10. listopadu v 15 hodin. Moderátorem obou akcí bude špičkový televizní komentátor a asi ještě lepší fotograf Martin Straka. 

Tomáš Enge na trati VC Japonska 2001 v Suzuce za volantem monopostu Prost