Novinky

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

Facebook Instagram

Sextet BMW týmu Flex okořenil Divizi 4

Sextet BMW týmu Flex okořenil Divizi 4

Za volanty byli také pilot FIA GT3 Navrátil či milionář Červín.

Stáj Flex Motorsport připravila divákům na mosteckém autodromu příjemné překvapení. Do mistrovského Sprintu Divize 4 nad 2000 ccm o uplynulém víkendu nasadila rovnou šest pohledných vozů BMW 1. Bílá bavorská auta výrazně okořenila pestré pole královské kubatury i tím, že za jejich volanty se objevila velmi zajímavá jména.

Vedle předního týmového pilota Alexe Barana se do bitvy pustil také Jiří Navrátil, v evropském šampionátu FIA GT3 jezdec Audi R8 LMS ve stáji šampiona F1 Keke Rosberga či Michal Červín, milionář známý také svou rolí v TV show "Vem si mě".

Fanoušci se při souboji shodných strojů BMW výborně bavili. Aby ne, když závodníci předváděli místy velmi divokou jízdu. V zatáčkách se často létalo po dvou kolech, občas se pořádně začoudilo od kol při intenzivním brzdění nebo v divokých smycích.

V cíli byl z "bavorských" pilotů nejrychlejší Jiří Navrátil před Alexem Baranem a Michalem Červínem. Atraktivní vozy BMW 1 se českým divákům opět představí již příští měsíc v Brně. Tamní Podzimní cena je v kalendáři od 18. Do 20. září 2009.