Novinky

  • 13.03.2024 Neutral Massa kvůli ne-titulu žaluje FIA a FOM o dvě miliardy korun

  • 20.02.2024 Good Takuma Sato je výkonným poradcem Honda Racing Corporation

  • 13.02.2024 Good FIA má nového technického ředitele monopostů - Jana Monchauxe

Facebook Instagram

Motorsport ze všech stran a pěkně zblízka

Motorsport ze všech stran a pěkně zblízka

Zapojte se do soutěže s FORMULE.cz

Brány Prague Car Festivalu se zavřely teprve nedávno a už na dveře klepe další skvělá motoristická přehlídka ve výstavním areálu PVA Expo v pražských Letňanech.

Po loňské premiéře se zde od 9. do 11. listopadu uskuteční další ročník show s názvem Racing Expo 2018. Pořadatelé si i tentokrát vytkli za cíl ukázat zájemcům o motoristický sport toto odvětví v celé jeho komplexnosti. Kromě vystavené techniky tak nebudou chybět ani exkurze do zázemí závodních týmů, besedy a autogramiády významných osobností, aktuálních špičkových pilotů i hrdinů dávných bitev na dvou a čtyřech kolech.

Souběžně s akcí Racing Expo se uskuteční premiéra Classic Expa. Jak již název napovídá, zaměří se na sféru oldtimerů i youngtimerů, s důrazem na exkluzivitu exponátů. Proto nebude chybět ani kolekce vozidel československých a českých prezidentů či mimořádná koncentrace automobilů Porsche, dokumentující vývojovou linii této světoznámé automobilky.
Připraven bude samozřejmě i bohatý doprovodný program, včetně oblíbených jízd na simulátorech nejnovější generace.
Výstavy jsou otevřené v pátek 9. listopadu od 10 do 19 hodin, v sobotu 10. listopadu od 10 do 18 hodin a v neděli 11. listopadu od 10 do 17 hodin.

Pět vylosovaných čtenářů webu FORMULE.cz se může těšit na dvě vstupenky. Předtím ale musejí správně zvládnout následující soutěžní úkol:

Napište jméno alespoň jednoho českého závodníka, který vystupuje ve videu z loňského ročníku na internetové stránce www.racingexpo.cz.

Odpovědi nám zasílejte do neděle 4. listopadu 2018 do půlnoci na e-mail soutez@formule.cz.