Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Mike Conway zůstává u Dreyer & Reinbold Racing

Mike Conway zůstává u Dreyer & Reinbold Racing

Pro Conwaye to bude druhá sezóna v IndyCar

Navzdory tomu, že ve své nováčkovské sezóně skončil na celkovém sedmnáctém místě, prodloužil Conway spolupráci s Dreyer & Reinbold Racing. Conway se loni blýskl především třetím místem při závodě v kalifornské Sonomě. Krom toho do první desítky nakoukl pouze ve Watkins Glen (6. místo) a na oválu v Iowě (8. místo).
Conway bude stejně jako loni pilotovat vůz číslo 24 sponzorovaný společnostmi Dad´s Root Beer, což je jedna z nejstarších společností vyrábějící nealkoholické nápoje na území USA a Roll Coater, která se specializuje na ocelové a hliníkové nátěry, laminátování a podobně.
„Jsem velmi nadšený z prodloužení smlouvy s DRR pro rok 2010. Minulý rok jsem se musel spoustu věcí naučit, a byla to těžká sezóna, ale nyní jsem lépe připraven a těším se na nastávající sezónu. Přes zimu se tým snažil vybudovat ještě lepší tým a všichni vypadají velmi nadšeně. Chtěl bych poděkovat všem svým sponzorům za jejich pokračující přízeň a nemohu se dočkat, až vyjedeme ven a začneme vyhrávat závody.“
Zatím zůstává volné startovní číslo 23, loni velmi putovní monopost, který postupně sedali Darren Manning, Milka Duno, Tomas Scheckter a Roger Yasukawa. Je možné, že například Duno se v něm během sezóny sveze, pokud dá dohromady dostatek peněz od sponzorů a pokud nepřejde do sérií ARCA či NASCAR Nationwide. Veterán Scheckter, jehož zkušenosti loni Dreyer & Reinbold Racing zvedly především při oválových závodech, si nejspíš bude muset hledat nové místo. K dobru mu hraje silný osobní sponzor v podobě výrobce energetických nápojů Mona Vie. Není vyloučené, že by alespoň při některých závodech mohl zaujmout Wilsonem uvolněné místo u Dale Coyne Racing, s nimiž se představil už loni v Indianapolis (následně přešel, stejně jako nyní Wilson, i se svým sponzorem k Dreyer & Reinbold).
V Indianapolis, Texasu a v ještě jednom dosud nespecifikovaném závodě, bude startovat i veterán Davey Hamilton společně se stájí Kingdom Racing. Hamilton a Kingdom Racing, které sponzoruje počítačový gigant HP, loni v Indianapolis navázali partnerství právě s Dreyer & Reinbold Racing, takže další spolupráce není vyloučená.