Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Slovak Sport nabídne IndyCar s českým komentářem

Slovak Sport nabídne IndyCar s českým komentářem

Za mikrofon usednou Michal Beran a Martin Straka.

Stanice Slovak Sport dnes prozradila, kdo se postará o přenosy letošního ročníku Verizon IndyCar Series. Za mikrofon usednou zkušení komentátoři Michal Beran a Martin Straka. Už tuto neděli odkomentují první závod sezóny společně. Potom podle časových možností obou komentátorů. Některé závody budou komentovat společně, část okomentuje sám Michal Beran a část sám Martin Straka.

Slovak Sport odvysílá všechny závody letošní sezóny IndyCar živě na kanále Slovak Sport TV.1, který je dostupný v nabídkách většiny satelitních a kabelových operátorů. Stanice nabízí možnost sledovat za poplatek přenosy vysílání svých kanálů také přes internet.

Kanál sídlící v Nitře vsadil při výrobě přenosů na známá jména. Michal Beran komentoval závody IndyCar už v době, když šampionát naposledy běžel na obrazovkách stanice NovaSport. Jeden závod odkomentoval i společně s Martinem Strakou, což si fanoušci velmi pochvalovali. O amerických závodech napsal stovky článků pro web Formule.cz

Martin Straka patří k nestorům české sportovní žurnalistiky. Jeho hlas mohli slýchat především fanoušci vytrvalostních závodů. Kromě obrazovek sportovních kanálů se jeho hlas ozýval také z amplionů brněnského Masarykova okruhu. Straka svými články a fotografiemi léta zásobuje weby a časopisy věnující se motosportu.