Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Boccolacci přestupuje do MP Motorsport

Boccolacci přestupuje do MP Motorsport

Nový tým sází na talentované piloty

Nový tým série GP3 MP Motorsport včera oznámil jméno svého druhého pilota. Stal se jím Dorian Boccolacci. Devatenáctiletý Francouz si svůj debut v GP3 odbyl loni se stájí Trident. Již od začátku dosahoval slibných výsledků a sezonu zakončil vítězstvím v Abú Zabí.

MP Motorsport sice do GP3 vstupuje jako nováček, když po loňské sezoně převzal tým Dams, na juniorské scéně ale představuje velmi zkušenou stáj. Kromě formule 2 působí i ve Formuli Renault 2.0. Že to s GP3 myslí vážně, potvrzuje i tím, že si dává záležet na výběru jezdeckého složení. Kromě Boccolacciho již v polovině ledna tým oznámil angažovaní Nika Kariho. Třetího pilota se prý dozvíme velmi brzy. 

„Připojit se k týmu MP Motorsport ve své druhé sezoně v GP3, to zní opravdu dobře. Vím, že jsou dychtiví, aby se při svém debutu ukázali v co nejlepším světle. Tým si přináší hodně zkušeností z formule 2 i Formule Renault 2.0. Mým týmovým kolegou bude Niko Kari. Jsem přesvědčen, že jeden druhého můžeme podněcovat k co nejlepším výkonům. Na novou sezonu se opravdu těším.“ uvádí Boccolacci.

Již známé jezdecké složení GP3 2018:


ART: Callum Ilott, Anthonie Hubert, Nikita Mazepin, Jake Hughes
Arden: Gabriel Aubry
Campos: Simo Laaksonen
MP Motorsport: Dorian Boccolacci, Niko Kari