Novinky

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

Facebook Instagram

Sennova přilba na podporu potřebných závodníků

Sennova přilba na podporu potřebných závodníků

Charitativní aukce v Silverstone

Ve čtvrtek 19. července se na okruhu v Silverstone uskuteční zvláštní dražba na podporu charity při Klubu britských závodních jezdců. K dispozici bude přes padesát předmětů, darovaných jeho členy.

Cílem je získání finančních prostředků na činnost charity při podpoře členů klubu a dalších potřebných lidí zapojených do automobilového sportu. British Racing Drivers’ Club (BRDC) shromáždil opravdu atraktivní kousky. Mezi nejzajímavější patří podepsaná kombinéza Felipeho Massy, v níž absolvoval po lední velkou cenu v kariéře ve F1. Jenson Button věnoval pár závodnických bot ze sezony 2016. Nabídnuta bude rovněž replika přilby Ayrtona Senny.

Zajímavá bude také možnost koupit si oběd s Rossem Brawnem. Nebo fotografie, knihy a osobní předměty podepsané například Stirlingem Mossem, Nigelem Mansellem, Ayrtonem Sennou, Jackiem Stewartem nebo Damonem Hillem.

David Richards, předseda představenstva BRDC Motor Sport Charity, všem účastníkům aukce připomněl: „Je velmi symbolické, že se tato dražba bude konat tady v chrámu britského motoristického sportu v Silverstone. Všechny finanční prostředky, které získáme, podpoří ty členy komunity kolem motorsportu, kteří jsou mnohem méně šťastní než my.

Aukce se uskuteční v rámci programu letošního Silverstone Classic.

 

Eddie Jordan věnoval knihu a hodinky s podpisem