Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Sirotkin na Bali, Vandoorne na rybách

Sirotkin na Bali, Vandoorne na rybách

Kde budou piloti F1 trávit dovolenou?

I piloti F1 jsou lidé a po náročné první části sezony si potřebují odpočinout. Nastávající čas volna prožijí různě. Ti mladší se vydají do exotických končin, tátové se chystají trávit příjemné chvíle s rodinou.

Do první skupiny patří Sergej Sirotkin. „Letím na Bali,“ pochlubil se. „Chci příští dva týdny relaxovat. Současně ale budu plnit tréninkový plán. Chci být daleko od tohoto cirkusu a soustředit se na jiné věci.“ Když se ho ptali, proč si zvolil právě tento indonéský ostrov, odpověděl jednoduše: „Protože jsem tam ještě nikdy nebyl…

Do stejné destinace zamíří také Charles Leclerc: „Beru s sebou sedm kamarádů a také moji přítelkyni. Bude to velkolepé!

Naopak Kimi Räikkönen se bude věnovat hlavně svému synkovi. „Škoda, že pauza není delší,“ povzdechl si. „Tohle není žádná dovolená. Ani pořádně nevypnu.

Stoffel Vandoorne zůstane doma: „Už jsem se narajsoval dost. Rozhodně netoužím zase sedět v letadle.“ Místo toho se vydá na pár túr v sedle bicyklu a bude holdovat své velké vášni - rybaření.

Nenáročný program plánuje i Pierre Gasly. Marcus Ericsson stráví část doma ve Švédsku a zbytek u moře v Řecku.

To nejlepší na konec. Lewise Hamiltona čeká účast na řadě společenských akcí, party a svatbách příbuzných. Zjevně mu to není proti srsti. „Pojedu na sto procent!“ slibuje.