Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Marko přeje Verstappenovi, aby onemocněl

Marko přeje Verstappenovi, aby onemocněl

Sám se více bojí motorové pily než koronaviru

Svérázný postoj ke koronaviru zaujal Helmut Marko. Muž, jenž de facto řídí v Red Bullu veškeré aktivity kolem motorsportu, se nejprve přiřadil k těm, kteří nemoc COVID-19 srovnávali s chřipkou. Tento názor sice již opustil, přesto žádný zvláštní strach nepociťuje.

U nás v Rakousku máme dobré lékařské zabezpečení. Bojím se jen toho, že se při práci s motorovou pilou poraním a budu muset do nemocnice. Proto jsem extrémně opatrný,“ uvedl v rozhovoru pro bulvární Kronen Zeitung. 

Helmut Marko má pro strach uděláno. Foto: Red Bull

Na vysvětlenou – akční šestasedmdesátiletý stařík tráví čas ve svém domovském Štýrském Hradci jednak v kanceláři, jednak v lese. V něm se zaobírá různou činností, mimo jiné i poráží stromy.

Současně prozradil, že ne každý je vůči neustálému přívalu zlých zpráv ohledně pandemie tak psychicky odolný. „Volal mě Max Verstappen a přiznal, že má panický strach z nákazy. Po pravdě řečeno, bylo by nejlepší, kdyby to chytil teď. Je mu dvaadvacet a nepředstavuje rizikovou osobu. Alespoň by byl pak už imunní na cestě k titulu,“ prohlásil v žertu, který mnohým určitě přijde hodně za hranou.

Zdroj: FORMULE.cz