Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Buggyra má první virtuální vítězství

Buggyra má první virtuální vítězství

Calvet triumfoval na Nürburgringu

Tým Buggyra Mileage Racing oslavil premiérové prvenství ve virtuálním evropském šampionátu tahačů. Téo Calvet vyhrál druhou jízdu na Nürburgringu.

Přerušil tím sérii Norberta Kisse, který předtím triumfoval sedmkrát za sebou. „Startoval jsem z první řady a po celý průběh se mi dařilo nepustit před sebe žádného z mnohem ostřílenějších konkurentů. Abych pravdu přiznal, moc jsem s tím nepočítal,“ konstatoval mladičký Francouz.

Téo Calvet vyjel Buggyře první vítězství v digitálním seriálu. Foto: Buggyra

Klání se zúčastnili i další členové české stáje Adam Lacko a Aliyyah Kolocová. „Reálný truckracing je hodně kontaktní sportovní disciplínou, bohužel na počítači mně chybí zvuková odezva střetů. Proto si toho dovolíme mnohem více. Vymstilo se mi to hned v prvním kole, kdy mě Anderson roztočil. Následně jsem už neměl šanci dohnat soupeře a zabojovat o lepší výsledek,“ uvedl kontinentální šampion ze sezony 2017.

Novopečená světová rekordmanka si postěžovala, že kvůli přípravě na pokus o zdolání rychlostního maxima na 500 metrů trochu zanedbala ježdění na simulátoru. „Do dalších podniků ETRC digital ale všechno doženu,“ slíbila.

Zdroj: Buggyra