Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Festival okruhového závodění v Mostě už tento víkend!

Festival okruhového závodění v Mostě už tento víkend!

Nastoupí i Fulín s Audi

Už o nadcházejícím víkendu se na mosteckém autodromu uskuteční festival okruhového závodění, na kterém budou k vidění auta rozličných parametrů od nejmenších Renaultů Twingo, přes vozy kategorie GT, až po monoposty, které svého času závodily v F1.

O všech autech, na která se do Mostu můžete vyrazit podívat, jsme psali tady, tady a tady. Dění na závodní dráze odstartuje v pátek, kdy se pojedou testovací a tréninkové jízdy. V sobotu v půl deváté ráno se už rozjede hlavní program, a sice kvalifikací „gétéček“. No a potom se bude na asfaltu střídat kategorie za kategorií až do večera, kdy první den vyvrcholí hodinovým vytrvalostním závodem. Druhé závody všech sérií se odjedou v neděli, kdy začnou znovu vozy GT a den tentokrát uzavře Twingo Cup.

Těsně před začátkem víkendu máme dobrou zprávu pro všechny české fanoušky motorsportu. V Mostě se totiž představí i domácí hrdina Petr Fulín. Tentokrát však ne za volantem Cupry Leon, jak jsme byli zvyklí. Pojede s Audi RS3 LMS TCR 2021 brněnské stáje Aditis Racing.

Loni Petr Fulín zářil v Mostě za volantem Cupry, letos zabojuje o úspěch s Audi. Foto: TCR Eastern Europe/Petr Frýba


Úterý 1.8. je posledním dnem, kdy můžete využít předprodejové ceny vstupenek na webu Autodromu Most. Následně si budete lístky moct zakoupit na pokladnách.

Foto: TCR Eastern Europe/Petr Frýba