Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Salaquarda a Bonanomi na bodech

Salaquarda a Bonanomi na bodech

Bratři Fjorbachovi na stupnách vítězů v Silver Cupu.

Závodní víkend v Zolderu, třetí podnik Blancpain Sprint Series, přinesl posádkám I.S.R. Racingu dobré výsledky v obou klasifikacích.

Marco Bonanomi a Filip Salaquarda (Audi R8 LMS ultra #75) po desátém místě v kvalifikačním závodě skončili v hlavním závodě sedmí a připsali si dalších šest bodů do průběžného pořadí. Thomas a Anders Fjordbachovi (Audi R8 LMS ultra #74), čtrnáctí v kvalifikačním závodě, zakončili své vystoupení v hlavním závodě na dvanácté pozici, což zároveň znamenalo druhé místo v Silver Cupu, ve kterém bojují o mistrovský titul. Aktuálně jim patří druhé místo se ztrátou pouhých šesti bodů.

Igor SALAQUARDA (šéf týmu I.S.R. Racing): „Obě posádky dojely v hlavním závodě na bodovaných místech ve svých klasifikacích a proto můžeme závodní víkend hodnotit jako pozitivní. Očekávali jsme lepší výsledky. Víme, že musím tvrdě pracovat a zlepšovat se v důležitých oblastech. Vše jde podle rozvojového plánu, který jsme si před sezónou stanovili. Máme motivaci se dostat mezi nejlepší a v každém závodě bojovat o stupně vítězů.“

Blancpain Sprint Series pokračuje dalším závodem 5. července v Moskvě.