Novinky

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

Facebook Instagram

Hamilton: Prosím, věřte mému týmu!

Hamilton: Prosím, věřte mému týmu!

Šampion brání Mercedes na sociálních sítích.

Lewis Hamilton má spoustu fanoušků, velká část z nich ho sleduje na sociálních sítích a mnozí z nich dávají najevo nespokojenost s jeho technickými problémy a Mercedes podezřívají i ze zmanipulování výsledků začátku sezóny. Jezdec se snaží svůj tým bránit i na Facebooku.

"Chci, abyste věděli, že jsem vděčný za vaši podporu. Chtěl bych vás požádat, abyste mému týmu důvěřovali, jak mu důvěřuji já. Oni jsou mojí rodinou a tito lidé pro mě pracují nejlépe a nejusilovněji, a proto jsem trojnásobný mistr světa," napsal Hamilton.

"Prosím, už nemyslete na to, že by můj tým mohl dělat něco proti mně a pochopte, že pokud by se něco takového dělo, šli by i sami proti sobě. Máme za sebou 3 úžasné roky a teď nám to sice nejde podle plánu, ale je třeba být trpělivý. Tímto lidem věřím na 1000% a vím, že mám úžasných mechaniků, nejlepších v tomto sportu. Mají můj respekt a prosím, respektujte jejich také. Díky tímhle lidem ještě budu mít šanci vyhrát tento šampionát."
 
Nepříznivá situace v šampionátu nic nezměnila na Hamiltonově hektickém společenském životě a létání napříč mnoha časovými pásmy. To mu pomáhá vyrovnat se se zklamáním z nevyhraných závodů.

"Podle mě, pokud se vám zrovna v něčem nedaří a zamknete se ve svém pokoji a budete na to pořád myslet a pořád se k tomu vracet… To není zdravý přístup," řekl Hamilton v jednom z rozhovorů po VC Ruska. "Takže je správné, že jen tak odejdu a dělám jiné věci? Jednoznačně! Když závod skončí, přestanu na něj myslet. Prostě to vypnu."