Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Brundle a Blundell založili 2MB Sports Management

Brundle a Blundell založili 2MB Sports Management

Bývalí jezdci formule 1 chtějí zastupovat mladé závodníky.

Martin Brundle a Mark Blundell založili společnost, která by se měla starat o závodní piloty. Firma nese jméno 2MB Sports Management Ltd.
 
Bývalí jezdci formule 1 budou poskytovat komplexní služby včetně právního, marketingového, obchodního a komunikačního servisu. Oznámení o podpisu smluv s konkrétními jezdci prý budou brzy následovat.
Martin Brundle o novém projektu uvedl: "Mark za mnou přišel se svým konceptem a já jsem se k němu s potěšením přidal. Společně reprezentujeme ohromnou znalost a zkušenost ze všech oblastí motoristického sportu. Jako týmoví kolegové v Brabhamu, Ligieru a F1-ITV jsme se spolu naučili pracovat. Vzájemně se doplňujeme. Mark povede firmu a bude kontaktní osobou. Já se budu angažovat v okamžiku, kdy bude třeba využít mých zkušeností nebo kontaktů. Doufám, že naše firma v následujících letech poroste.
 
Mark Blundell dodal: "2MB se zaměří na vyhledávání mladých talentů. Doufáme rovněž, že dokážeme podporovat britské jezdce. Budeme taktéž usilovat o spolupráci s dalšími závodníky na národní i mezinárodní úrovni. Díky zkušenosti, kterou já i Martin máme, chceme firmu nejen nastartovat, ale i rozvíjet.