Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Hamilton potřeboval velké změny

Hamilton potřeboval velké změny

Jedno rychlé kolo nestačí

Lewis Hamilton zajel nejlepší časy prvního i druhého tréninku, takže bychom čekali, že pak bude nadšený rychlostí svého vozu. Vrásky na čele mu ale dělalo závodní tempo, se kterým byl spokojený až po velkém zásahu do nastavení vozu.

"Byl to opravdu velmi dobrý pátek, jsem spokojený," řekl již téměř jistý vítěz sezony 2017. "Vždy je dobré vykročit pravou nohou. Museli jsme udělat pár velkých změn. Všechny byly dobré a v podstatě všechny fungovaly výborně. Nikdy to není dokonalé, ale byl to dobrý den a s vozem jsem teď spokojený."

Brit nyní čeká, zda ho Vettel po svém těžkém pátku dokáže překvapit.

"Těžko se to odhaduje, protože Sebastian byl na trati jenom krátce, ale red bully vypadají rychle. Red Bull vypadal rychleji, ale Ferrari se dnes moc neukázalo. Ani my jsme neměli extra dlouhý stint, protože jsme měli problém a museli ho přerušit. Ale z těch dat, co jsme získali, se dá usoudit, že jsme blízko Red Bullu. Často jsme rychlí, ale pak máme horší závodní tempo než Red Bull a Ferrari. Ale dnes se zdálo, že jsme na úrovni Red Bullu. Takže jsme na tom lépe než obvykle."