Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Bottasovy námluvy u Renaultu

Bottasovy námluvy u Renaultu

Wolff nikam nepospíchá

Přestupový trh ve F1 je v tomto turbulentním čase pod pečlivým drobnohledem médií. Těm neušlo, že se setkali Didier Coton, manažer Valtteriho Bottase (a také společník Tota Wolffa v marketingové firmě Aces) a Cyril Abiteboul.

O čempak se ti dva mohli bavit, když ne o Finově případném příchodu do Renaultu? S francouzským týmem je spojován v poslední době hlavně Fernando Alonso, tohle by ale byl ještě lepší kauf... 

Návrat do dávné minulosti, kdy Toto Wolff a Valtteri Bottas ještě kopali za Williams. Foto: Williams

Bottasovi letos v Mercedesu končí smlouva a zpráva nadchla hlavně německé fandy, snící o famózním tandemu Lewis Hamilton – Sebastian Vettel. Na věc dotázaný Toto Wolff si zachoval odstup: „Musíme zůstat věrni své linii. Důvěra je pro nás nesmírně důležitá, je součástí našich základních hodnot. Jsme loajální vůči našim současným pilotům a nechceme vstupovat do žádných jednání, zvláště, když se sezona ještě ani nerozjela. Teprve pak se rozhlédneme a zjistíme, jaké jsou možnosti.

Wolff ovšem současně deklaroval, že Bottas se jistoty ohledně prodloužení kontraktu jen tak nedočká. „Rozhodnutí některých stájí už nyní oznámit jezdecké složení pro rok 2021 nás poněkud překvapilo. Myslím, že si zadělaly na celoroční bolesti hlavy,“ zaprorokoval si.

Zdroj: FORMULE.cz