Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Tým Speed Performance Show vyrazil na Formuli 1!

Tým Speed Performance Show vyrazil na Formuli 1!

F1 ve školách - čeští studenti v Singapuru.

Ve čtvrtek strávili studenti Střední Průmyslové školy z Přerova den v Universal Studios Singapore, kde si užili spoustu legrace a adrenalinu v zábavném parku. Největším zážitkem byla návštěva tématického parku egyptské pyramidy. Zde na zakryté horské dráze čekala na zúčastněné šílená jízda. Další jízdu absolvoval tým Speed Performance Show na loďce po divoké řece v Jurassic parku.

Dalším nezapomenutelným zážitkem byly speciální světelné a akční efekty Stevena Spielberga, které navodily autentický hurikán na pobřeží New Yorku. Podobnou atrakcí byla ukázka „války ve vodě“ v The Lost World. Příjemným překvapením byl film Shrek ve 4D, kteří všichni viděli, slyšeli a cítili. Kromě prostorového vidění se speciálními brýlemi se klepalo křeslo, stříkala voda, lezli pavouci a foukal vítr.

V pátek se tým Speed Performance Show vydal po oddechovém dni na první volný trénink vozů Formule 1. Po z počátku mírném zklamání z místa sledování přišlo nadšení. Zrychlení a neuvěřitelné brzdění monopostů doprovázel zvuk vytočených motorů. Ten pociťovali studenti ještě po příchodu na hotel, kde neslyšeli vlastního slova.