Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Rosberg prý byl na návštěvě v Maranellu

Rosberg prý byl na návštěvě v Maranellu

Přestupová horečka se rozjíždí.

Letošní přestupová horečka nabírá na obrátkách. Po Niku Hülkenbergovi, Adrianu Sutilovi a Kimim Räikkönenovi se tentokrát dostal do řečí Nico Rosberg. Ten si prý byl prohlédnout továrnu Ferrari v Maranellu.

Německému bulvárnímu plátku Express to donesl nejmenovaný zdroj z Rosbergova okolí. „Byl tam v týdnu před Velkou cenou Indie. Ferrari ho chce.“

Rosberg má smlouvu u Mercedesu do konce roku 2012. Údajně by ji však za určitých podmínek mohl ukončit i o rok dřív. Podle zdrojů z okolí Ferrari Rosberg v Maranellu skutečně byl, jeho návštěva však byla „čistě soukromá“.

Spojení Ferrari - Rosberg dráždí fantazii mnohých už delší dobu. Německý jezdec závodí ve formuli 1 už šestou sezonu. Vysloužil si uznání za svůj talent a technické schopnosti, ale zatím nezískal žádné vítězství. Mercedes letos nebyl v takové formě a je otázka, jestli příští rok bude.

Na druhé straně se ve Ferrari už delší dobu trápí Felipe Massa, který se po příchodu Fernanda Alonsa do týmu stal málem neviditelným. Po blamáži v Indii, kdy rozbil auto hned dvakrát úplně stejným způsobem, je jeho pozice ještě více nejasná.