Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Výhodná nabídka pro vstupenky na závod LMS v Brně

Výhodná nabídka pro vstupenky na závod LMS v Brně

Akci dvě vstupenky za cenu jedné můžete využít do konce února.

Závod zrušen! Další informace jsou v tomto článku Zde anebo na stránkách okruhu Zde.

V září letošního roku poprvé zamíří do České republiky vytrvalostní šampionát evropské Le Mans Series. S mírným zpožděním vydal brněnský automotodrom první informace o vstupenkách. Obzvláště pro zájemce, kteří se nechtěli zúčastnit této akce osamoceně, se nyní nabízí zajímavá možnost. Není však vyloučeno, že zaujme i jiné fanoušky.

Do konce února lze získat dvě vstupenky na jakoukoliv přírodní (C neboli Stadion a D) i sedadlovou tribunu (na cílové rovince krytá T3 a nekrytá T5) za cenu jedné. Cena běžné vstupenky na tribunu a do paddocku by měla být 1 000 Kč, v únoru ji lze získat za 500 Kč. Dle uvedených informací bude potřeba zakoupit minimálně dva kusy. Prodej probíhá elektronicky. Další podrobnosti o využití této akce naleznete na stránkách okruhu Zde. Stejný odkaz nabízí také bližší informace o tribunách.

Souhrn článků o závodě LMS v Brně

 Popis  Odkaz
 První informace o LMS v Brně od Martina Straky  Zde
 Kalendář letošní sezóny a popis zúčastněných tříd  Zde

 

O jednom z nejvýznamnějších letošních podniků na našem území budeme informovat i nadále. Podle dostupnosti informací vyjde pokračování LMS Brno 2012 věnované dalším podrobnostem o vstupenkách. Zatím nebyly uvedeny detaily o možnosti vstupu do boxové uličky anebo na startovní rošt (v obou případech může být povolen osobám starším 16 let), který bývá součástí víkendu. Úvodní závod série proběhne 1. dubna, další vydání se tak může zabývat přehledem vozidel a závodníků.