Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Románek Danicy Patrick a Rickyho Stenhouse Jr. na pokraji zhroucení?

Románek Danicy Patrick a Rickyho Stenhouse Jr. na pokraji zhroucení?

Danica Patrick (31) a Ricky Stenhouse Jr. (25) si užívají vzájemné náklonnosti a lásky už něco přes půl roku. Nyní se objevují zprávy, že to mezi nimi poněkud skřípe, jak by také ne. Pár totiž zasadil svou lásku do poněkud nepříznivého prostředí, a sice do jednoho z nejkonkurenčnějších sportů na světě.

Vše odstartovalo dění během květnového závodu Coca-Cola 600 v Charlotte. Osmdesát dva kol před cílem se Danica Patrick nacházela (co si budeme namlouvat) na skvělém dvacátém prvním místě. Její miláček, Ricky se nacházel dvě pozice za ní. Potom zahájil útočný manévr. Na trati vznikl trojřad, došlo k drobnému kontaktu a následné kolizi. Vše “odnesla“ Danica společně s Bradem Keselowskim.



Danica tuto kolizi označila během rozhovoru za nešťastnou, ale jisté zdroje tvrdí, že právě tato kolize může být jenom špičkou ledovce problémů, které pár sužují. Po závodě prý byla na svého přítele tak naštvaná, že když se pár po závodě setkal, Ricky zažil pořádné peklo.

Také se tvrdí, že je na obou jezdcích vidět, že během závodu po sobě často, jak se říká, jdou. Na trati jsou to soupeři, konkurenti, v osobním životě zase partneři. Jak se tato záležitost dá skloubit? Jejich profesionální a osobní životy dost trpí. A Danica dokonce prohlásila, že se bojí, že svět závodění zničí její lásku k Rickymu. Skutečně se tolik obává nebo je to pouze výmluva vůči věcem budoucím a Danica už plánuje svůj rozchod?

Dalším problémem, který pár řeší je rozhodně jejich popularita. Spíše popularita Danicy. Přece jenom, je to žena a ve světě NASCAR si jí všichni všímají mnohem více než “řadového“ jezdce jako je Ricky. Takže když někde potkají pár novináři, na první ráně je vždy Danica a stejné přízně se Danica často těší právě při řešení konfliktů, které byly na trati.

Jiné zdroje ale zase uvádí, že se páru jejich kariéry a osobní životy od sebe daří oddělovat zcela excelentně. Po konfliktu během závodu Coca-Cola 600 prý spolu jeli domů a ačkoli nepromluvili během jízdy ani slovo, následující den se jeli opalovat k jezeru a na loď.

O další prověření pevnosti jejich vztahu se postaral závod na New Hamshire Motor Speedway. Tam totiž ve dvoustém třicátém osmém kole došlo k další kolizi mezi tímto párem. Danica Patrick lehce pošťouchla Rickyho a ten se společně s Travisem Kvapilem dostal do kolize a potkal se i s lemující zdí.



Tuto kolizi Danica vzala na své triko a snažila se obhájit tím, že neodhadla brzdění anebo, že Ricky zpomalil ve chvíli, kdy to Danica neočekávala. Za konflikt se omluvila se slovy, že rozhodně nechtěla někoho strhnout sebou. Takže v tuto chvíli, by se na Danicu měl zlobit zase Ricky.

O tom všem závodění ale je a vždycky bude. Ke konfliktům dochází neustále, jenže konflikty mezi Danicou a Rickym jsou o něco horší, protože jim narušují jejich společný osobní život. Jediným řešením proto zůstává snažit se co nejlépe oddělovat tyto dvě stránky jejich životů, jenomže bude to tak fungovat? Může milenecký pár sdílet své životy, kdy nemohou společně probírat svůj denní chléb? Mají tak Danica a Ricky šanci být nadále milenci nebo neudrží své závodnické emoce na uzdě a chtě nechtě budou muset dát přednost kariéře?