Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Hamilton opět s agenturou ze showbyznysu

Hamilton opět s agenturou ze showbyznysu

Odteď je na jedné lodi s Beyoncé.

Podle zpráv z britského tisku bude Lewise Hamiltona během vyjednávání o nové smlouvě zastupovat společnost Purple PR.

Mistr světa v listopadu loňského roku ukončil spolupráci manažerskou společností XIX Entertainment. Mnozí insideři Formule 1 označili tento krok za pozitivní, protože nejde o společnost, která by měla bohaté zkušenosti s péčí o jezdce ani jiné sportovce. XIX je známá především díky pěvecké soutěži American Idol (SuperStar) a poskytování manažerských služeb Davidu a Victorii Beckhamovým nebo skupině The Spice Girls. Hamilton měl také ambici domluvit si prodloužení kontraktu s Mercedesem sám, ale nakonec se rozhodl podepsat smlouvu s jinou společností ze světa showbyznysu.

O Hamiltonovy potřeby bude tedy mít na starosti londýnská společnost Purple PR, která má v portfoliu zpěváky jako Prince, Beyoncé nebo Adele. Přítelkyní 30letého jezdce F1 je Nicole Scherzinger, zpěvačka a bývalá členka skupiny Pussycat Dolls a on sám se cítí v Los Angeles jako doma. Loni se soustředil na boj o mistrovský titul, ale předtím neskrýval svou touhu prorazit i jako hudebník nebo si zahrát ve filmu. Před pár dny navštívil také prohlídku pánského oblečení v Paříži, kde předvedl nový účes i brýle.

Bernie Ecclestone má z úřadujícího mistra světa velkou radost. Sebastian Vettel se vždy po zisku titulu spíše utáhl do ústraní a ukazoval se především na akcích Red Bullu, ale "Hamilton je raper" a k televizním obrazovkám může přilákat nové fanoušky.

"Je to raper, můžeme se díky němu dostat k zcela novému publiku," řekl s úsměvem Ecclestone. "Bude skvělým šampiónem."